Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλήψεις για κλοπές στην Κατερίνη και νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.



Ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας για συλλήψεις στην Κατερίνη και σε άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας:



Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (3-9-2016) το βράδυ στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 53χρονη ημεδαπή, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα λίγο νωρίτερα αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ από τσάντα ιδιοκτησίας 58χρονης. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε.
Εξιχνίαση κλοπών
Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από οικίες στην Κατερίνη, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου και ενός 49χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 26ης Μαΐου του 2016,  ενεργώντας από κοινού, αρχικά παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο παράθυρο από 3 οικίες στην Κατερίνη, καταφέρνοντας από τις 2 οικίες να αφαιρέσουν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, ενώ από την τρίτη οικία δεν αφαίρεσαν οτιδήποτε, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες (3-9-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός, 21χρονη ημεδαπή, καθώς λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από επιχείρηση ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, ωστόσο όμως έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις
·   Συνελήφθη χθες (3-9-2016) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατεός, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 27 μηνών, για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και της παραβίασης περιορισμών διαμονής.
·   Συνελήφθη χθες (3-9-2016) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 33χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για άμεση συνέργεια σε κλοπή.