Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Έως αύριο Τρίτη οι εγγραφές στον αγώνα δρόμο – θεσμό ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήγει αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:00, κατόπιν και της παράτασης που δόθηκε από την οργανωτική επιτροπή, η προθεσμία εγγραφής, για τον αγώνα δρόμου θεσμό «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Όπως είναι γνωστό οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης www.katerinirun.gr & www.zeusrunnersclub.gr.

Τον αριθμό συμμετοχής και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από την Αστική Σχολή, Ειρήνης 12 κατά τις ημέρες Πέμπτη 29, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Επίσης, το Σάββατο 01 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00.

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:15 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας).

Προσοχή: στο σημείο της αφετηρίας (Πλατανόδασος) δεν θα διανέμονται αριθμοί συμμετοχής.

Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 02 Οκτωβρίου), από την κεντρική πλατεία λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία (ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ). Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 8:45 έως τις 10:15 π.μ.