Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



Σύλληψη για ληστεία
Συνελήφθη χθες (02-09-2016) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, μία 18χρονη ημεδαπή, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με μία 19χρονη και ακόμη μία συνεργό τους, επιτέθηκαν σε 87χρονο πεζό και του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι με χρηματικό ποσό και αντικείμενα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Το παραπάνω τσαντάκι βρέθηκε χωρίς το χρηματικό ποσό που περιείχε και αποδόθηκε.
Σύλληψη για διακεκριμένη κλοπή
Συνελήφθη χθες (02-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από λειψανοθήκη Ιερού Ναού ένα Ιερό Λείψανο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον Ιερέα του Ναού.
Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη σήμερα (03-09-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 207 γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε σε τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 6,5 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 1,3 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 110 Ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.
· Συνελήφθη χθες (02-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 4 μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων.
· Συνελήφθησαν χθες (02-09-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά την αστυνομική έρευνα του σπιτιού τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 26,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
· Συνελήφθη χθες (02-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε στην οικία του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 326 γραμμαρίων.