Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΣ Γέφυρας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 74-64 (Δηλώσεις - Στατιστικά)

  ΚΣ Γέφυρας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 74-64 (Δηλώσεις - Στατιστικά)
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα στην Γέφυρα και τον Πιερικό Αρχέλαο, για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας, ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης, Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε:

"Αρχικά, συγχαρητήρια στην ομάδα της Γέφυρας και στο προπονητικό τιμ για τη νίκη τους και την μέχρι τώρα πορεία τους. Εμείς ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στην επίθεση είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλές επιλογές.

Τα γρήγορα φάουλ του Χανέλλι, σε συνδυασμό με την απουσία της τελευταίας στιγμής, του Τσιρογιάννη, μας δημιούργησαν πρόβλημα στην περιφέρεια. Χάσαμε τη λειτουργικότητα μας στην επίθεση και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει εύκολα καλάθια ύστερα από δικά μας λάθη. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό στην εξέλιξη του παιχνιδιού αφού χάσαμε την επαφή με το σκορ και η πίεση μεταφέρθηκε σε εμάς. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Εύοσμο που για εμάς έχει χαρακτήρα τελικού".

* Ο Αντώνης Γκοντόπουλος σημείωσε 22 πόντους, είχε 9 κερδισμένα φάουλ, μάζεψε 3 ριμπάουντ, είχε 1 κλέψιμο και μοίρασε 7 ασίστ.

* Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης σε 20 λεπτά συμμετοχής είχε 16 πόντους, 4 κερδισμένα φάουλ, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

* Ο Θανάσης Τοπούζης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8 πόντους έχοντας 4/5 σουτ, 2 κερδισμένα φάουλ, 6 ριμπάουντ και 1 κόψιμο.