Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Παραλία η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια ανάπτυξης κ. Δήμητρα Γιαννιού, συνοδευόμενη από τον Έφορο Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κο Κώστα Αθανασόπουλο, για τη διενέργεια προγραμματισμένων τεστ σε αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας ανάπτυξης (12-14 ετών).

Πρόκειται για ένα στοχευμένο στην ανάπτυξη πρόγραμμα, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχία η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, με σκοπό τον εντοπισμό και την ανάδειξη σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές, νεαρών ταλαντούχων αθλητών, που έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν μελλοντικά την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.


Δεκαέξι (16) αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συμμετείχαν στις δοκιμασίες, που περιελάμβαναν σωματομετρικές μετρήσεις, δρομικά και εργομετρικά τεστ, δίνοντας θετικά αποτελέσματα. Τόσο η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Δ.Γιαννιού όσο και οι Σωματειακοί προπονητές Μπικογιάννης και Φυτοπούλου, έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από τον αριθμό όσο και την ποιότητα των νεαρών κωπηλατών και κωπηλατριών.


Αξίζει να σημειωθεί πως το διήμερο 23-24/11, συνολικά 44 αθλητές και αθλήτριες κωπηλασίας υποβλήθηκαν σε δρομικά και εργομετρικά τεστ, στα πλαίσια προγραμματισμένων δοκιμασιών της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, καθώς την Τετάρτη 23/11 τον ΝΟΚΑΤ επισκέφτηκε ο Επικεφαλής Εθνικός Προπονητής Σ.Αθανασιάδης, για την παρακολούθηση της πορείας των αθλητών των αγωνιστικών κατηγοριών.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς