Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα εκπαίδευσης (BLS/AED) στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας

Πρόγραμμα εκπαίδευσης (BLS/AED) στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του συνόλου των αστυνομικών υπαλλήλων που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης.

Η εκπαίδευση αφορούσε την Βασική Υποστήριξη Ζωής, Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού (BLS/AED), Αντιμετώπιση Απόφραξης Αεραγωγού, συνολικής διάρκειας διάρκειας 6 ωρών.


Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Διοικητή του Α.Τ. Κατερίνης Αστυνόμου Α΄ κ. Τσιάκα Βασίλειου και την έγκριση του Διευθυντή της Δ.Α. Πιερίας Ταξίαρχου κ. Μαντζούκα Αθανάσιου.


Συνολικά εκπαιδεύτηκαν στους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης 53 αστυνομικοί υπάλληλοι, χωρισμένοι σε 4 group, από τον εκπαιδευτή και υπαρχηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του Ε.Ε.Σ. κ. Ναούμ Οικονόμου, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός.


Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες του Α.Τ. Κατερίνης για την ευαισθησία που δείχνουν σε θέματα ασφάλειας, την πρωτοβουλία που ανέλαβαν για την υλοποίηση της συγκεκριμένης εκπαίδευσης και τους ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη και τη μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία.