Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά μελών και οδηγών του Ράδιο Ταξί Κατερίνης

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά μελών και οδηγών του Ράδιο Ταξί Κατερίνης
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γ.ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ!

Μια εξαιρετικά όμορφη γιορτή για τα μικρά παιδιά των μελών και των οδηγών του Ράδιο Ταξί Κατερίνης (EURO TAXI), πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η Διοίκηση του Συνεταιρισμού, ενόψει Χριστουγέννων και Νέου Έτους.


Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Ι. Ναού Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, του προστάτη των μεταφορέων, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ», με επικεφαλής την Πρόεδρο Γεωργία Παπαδοπούλου - Κατσαλή.

Δεκάδες παιδιά από οικογένειες μελών και οδηγών του Ράδιο Ταξί Κατερίνης αλλά και μελών του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΖΩ» συμμετείχαν σ’ αυτή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η Διοίκηση είχε φροντίσει για την ψυχαγωγία αυτών των παιδιών με μουσικές και τραγούδια, με χορούς, με παιχνίδια, με εδέσματα και αναψυκτικά, αλλά και με δώρα που μοίρασε ο Άη Βασίλης.

Στην αρχή της εκδήλωσης, την ψυχαγωγία είχαν αναλάβει ο Δημήτρης Παρθενίδης με την κιθάρα του αλλά και με την υπέροχη φωνή του ερμηνεύοντας έντεχνα τραγούδια, καθώς και ο Γιώργος Τσαπράνης με το μπουζούκι του.

Γ.Παρθενίδης: Δίνουμε μια νότα χαράς στα παιδιά, γινόμαστε κι εμείς, για μια ημέρα, παιδιά!
Ο Πρόεδρος του Ράδιο Ταξί Κατερίνης, Γιώργος Παρθενίδης, Καλωσορίζοντας τις οικογένειες των μελών και των οδηγών του Συνεταιρισμού καθώς και τις οικογένειες του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΖΩ», ευχήθηκε να περάσουν «μια ευχάριστη βραδιά».

Όπως στη συνέχεια ανέφερε, «εμείς στον Συνεταιρισμό Ράδιο Ταξί Κατερίνης πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να βρίσκονται σ’ αυτό το γκρίζο φόντο που περιβάλλει όλους εμάς. Κι αν μπορούμε να τους δώσουμε μια νότα χαράς, το κάνουμε με πολλή ευχαρίστηση. Και κοντά σ’ αυτά τα παιδιά να γίνουμε κι εμείς, για μια ημέρα, παιδιά. Σας εύχομαι καλές γιορτές και να μη χάσετε ποτέ την ελπίδα σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Να περάσετε καλά».

Κέφι, χορός, τραγούδι, παιχνίδια.

Η αίθουσα του Αγίου Χριστοφόρου είχε γεμίσει από παιδικές φωνούλες που διασκέδαζαν μαζί με τη …γυναίκα του Άη Βασίλη. Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν, τραγούδησαν, κέρδισαν πολλά «μπράβο» και χειροκροτήματα, φώναξαν, ξέδωσαν, χάρηκαν!

Όλοι οι γονείς συμμετείχαν στη χαρά των παιδιών τους αλλά και σε κάποια από τα παιχνίδια τους. Οι περισσότεροι είχαν βγάλει τα κινητά τους και βιντεοσκοπούσαν το όλο θέαμα. Μικροί και μεγάλοι, παιδιά και γονείς του Ράδιο Ταξί Κατερίνης και του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΖΩ» διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Δώρα του Άη Βασίλη σε μικρά παιδιά μελών και οδηγών του Ράδιο Ταξί Κατερίνης, καθώς και σε παιδιά του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΖΩ»

Αυτή η πολύ όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με ευχές και δώρα από τον Άη Βασίλη. Με μέριμνα της Διοίκησης του Ράδιο Ταξί Κατερίνης, τα δώρα ήταν ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού και μάλιστα δίνονταν άλλα δώρα σε κορίτσια και άλλα δώρα σε αγόρια. Τα παιδιά ήταν πολύ ευχαριστημένα με τα δώρα που πήραν αλλά και με τα παιχνίδια που έπαιξαν, γι αυτό και με το κλείσιμο της γιορτής έφευγαν ευτυχισμένα, μαζί με τους γονείς τους, για το σπίτι.

Ευτυχείς έδειχναν και οι γονείς των παιδιών, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχείς όμως έδειχναν οι της Διοίκησης του Ράδιο Ταξί Κατερίνης, διότι η εκδήλωση είχε επιτυχία, διότι όλοι όσοι συμμετείχαν, το χάρηκαν με την ψυχή τους.

«Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος»! Αυτή ήταν, στο κλείσιμο της γιορτής, η ευχή που έδινε η Διοίκηση σε κάθε μια από τις οικογένειες μελών και οδηγών του Συνεταιρισμού καθώς και στις οικογένειες του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΖΩ», που έφευγαν για τα σπίτια τους.