Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο των εργαζομένων της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.

Ευχαριστήριο των εργαζομένων της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε.
Με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου – Ολύμπου που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2016, που ως πρώτο θέμα είχε τις απολύσεις 11 εργαζομένων από τη Δ.Ε.Α.Δ.Ο.Α.Ε., σημειώνουμε τα εξής:
Ύστερα από 5 ώρες συνεδρίαση αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει, κανένα ζήτημα με τις σχέσεις εργασίας των εργαζομένων στην επιχείρηση.


Ο αγώνας μας εδώ και 2 μήνες ανάγκασε την Δημοτική Αρχή να αλλάξει θέση και να συμφωνήσουν για την απόσυρση του θέματος από την ημερήσια διάταξη.

Η απόφαση (ύστερα από πρόταση σύσσωμης της αντιπολίτευσης) να καταστεί η συνεδρίαση ως συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε., που είναι και το ανώτερο όργανο της εταιρείας, και να διαπιστώσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης είναι αορίστου χρόνου, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και οι σχέσεις εργασίας τους είχαν επικυρωθεί μέσα από τις Οικονομοτεχνικές Μελέτες αλλά και τις αποφάσεις των προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων, υπερψηφίστηκε από όλη την αντιπολίτευση και 2 μέλη της συμπολίτευσης (15 υπέρ και 12 κατά).

Είναι νίκη όλων των εργαζομένων αλλά και όσων πάλευαν δίπλα μας τόσο καιρό.

Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση και συμπαραστάθηκαν στον δίκαιο αγώνα μας, όσους όλο αυτό το διάστημα μας βοήθησαν πολιτικά και νομικά και όσους, με το λόγο και την ψήφο τους, στήριξαν το δίκαιο αγώνα μας και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Οι εργαζόμενοι της Δ.ΕΑ.Δ.Ο. Α.Ε. εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλές Γιορτές, πάνω από όλα Υγεία, Ειρήνη, και αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος!

Με τιμή,
Οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Α.Δ.Ο Λιτόχωρο 23/12/2016