Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζεται η όμορφη γιορτή στην αυλή του Καπνικού Σταθμού (video)

Συνεχίζεται η όμορφη γιορτή στην αυλή του Καπνικού Σταθμού (video)
Χθες βράδυ, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης, η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών και η παρέα του Αλέξανδρου Καλλιφατίδη με κιθαριστικά gypsy και ρεμπέτικα, έβαλαν "φωτιά" στην αυλή του Καπνικού Σταθμού.

Η γιορτή κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και συμπληρώθηκε από λαχταριστά εδέσματα, κεράσματα, ζεστό κρασί και το εντυπωσιακό πέταγμα του αερόστατου που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους.



Σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης από το Τμήμα "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (Σεφ)" με τον εκπαιδευτή τους κ. Απόστολο Μαλλά μαγείρεψαν και προσέφεραν στους επισκέπτες του χωριού 600 μερίδες νηστίσιμης σούπας λαχανικών. Δείτε αργότερα, εδώ, το βίντεο της προετοιμασίας των σπουδαστών.

Οι χοροί θα συνεχίσουν και σήμερα Κυριακή με τον Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης "Παναγία Σουμελά" και την παρέα του Κώστα Ζούνζουρα στο αράνι. Στην «Κουζίνα της γιαγιάς» μαγείρισσες του συλλόγου θα προσφέρουν μαύρα λάχανα με τα φασούλια, ενώ το «Φουρνίν» θα κερνάει λουκουμάδες φτιαγμένους από τα χέρια της ‘Έλλης.




Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00 / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr