Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Κατερίνης-Δελτίο τύπου : Εθελοντές στην υπηρεσία της Παιδείας και του Πολιτισμού

Δήμος Κατερίνης-Δελτίο τύπου : Εθελοντές στην υπηρεσία της Παιδείας και του Πολιτισμού
Στις προγραμματισμένες από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης εργασίες, για την επισκευή - αποκατάσταση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου, στον 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κορινού συμμετείχαν εθελοντικά, μέλη του Ποντιακού Συλλόγου «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ»,με οικοδομικά υλικά, που διέθεσε ο σύλλογος.


«Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε το αίτημα μελών του συλλόγου, να συμβάλλουν εθελοντικά στις εν λόγω εργασίες, τις οποίες είχε προγραμματίσει να υλοποιήσει ο Οργανισμός μας. Σήμερα, στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να δημιουργήσουμε συνεργασίες, που βασίζονται σε κοινούς στόχους σχετικά με την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενδυνάμωση της παιδείας και του πολιτισμού, με την ευρεία του όρου έννοια» τονίζει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης.


Παράλληλα, ο κος Παυλίδης, μετέφερε στους εθελοντές – μέλη του συλλόγου, «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ», τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ενώ, όπως σημειώνει: «Αξίζει να βρει μιμητές η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Ειδικά όταν ένα έργο μπορεί να καταστεί κόσμημα για τους δημότες και κυρίως για τα μικρά παιδιά αποδεικνύει μέσα από τη δημιουργία του, πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να στηρίξεις και να κάνεις χαρούμενη την καθημερινότητά τους».