Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Η κατάσταση στους δρόμους της Κατερίνης από την "ΑΛΗΘΕΙΑ". (Κατερίνη-Παραλία-Ολυμπιακή Ακτή)

Η κατάσταση στους δρόμους της Κατερίνης από την "ΑΛΗΘΕΙΑ". (Κατερίνη-Παραλία-Ολυμπιακή Ακτή)

Κάναμε με την κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" την διαδρομή Κατερίνη-Παραλία-Ολυμπιακή Ακτή από τον νέο κόμβο της πόλης και σας μεταφέρουμε την εικόνα που είχαν οι δρόμοι.


*Οι αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς έδωσαν προτεραιότητα και καλώς έπραξαν στο να κρατηθούν ανοιχτοί οι μεγάλοι κεντρικοί κόμβοι, όπως το Νοσοκομείο.
Είδαμε όμως και σε μικρότερους δρόμους αλατιέρες του Δήμου Κατερίνης να ρίχνουν αλάτι και μηχανήματα να καθαρίζουν τους δρόμους.
Ας δούμε εμείς τι επικρατεί στους άλλους δρόμους. 

1. Στον νέο κόμβο Κατερίνης-Παραλίας ο δρόμος είναι καλυμμένος με χιόνια αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Φυσικά θέλει προσοχή και όχι μεγάλες ταχύτητες.
Η Εθνική οδός και στα δυο ρεύματα δεν έχει κανένα πρόβλημα. 2. Δρόμος Κατερίνης-Παραλίας, σε καλή κατάσταση χωρίς προβλήματα.3. Παραλία. Πολύ χιόνι μέσα στους δρόμους της Παραλίας, χρειάζεται προσοχή. 4. Παραλία-Ολυμπιακή Ακτή. Πολύ χιόνι, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. 5. Ολυμπιακή Ακτή-Κατερίνη. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή. Ο δρόμος είναι πολύ παγωμένος, ακόμα και με τα πόδια, αλάτι δεν έχει πέσει και επικίνδυνος στην γέφυρα προς Κατερίνη όπου άλλα αυτοκίνητα έμειναν, άλλα δεν μπόρεσαν να την ανεβούν. *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr