Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Η κατάσταση στους δρόμους της Κατερίνης από την "ΑΛΗΘΕΙΑ". (ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΚΟΡΙΝΟΣ)

Η κατάσταση στους δρόμους της Κατερίνης από την "ΑΛΗΘΕΙΑ". (ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΚΟΡΙΝΟΣ)

Όταν άλλοι βγάζουν φωτογραφίες από τα μπαλκόνια τους, τον πεζόδρομο και το πάρκο, η "ΑΛΗΘΕΙΑ" τολμάει και βγαίνει στους δρόμους και κάνει ρεπορτάζ.
Όταν άλλοι κλαίγονται γιατί δεν καθάρισε ο Δήμος το πεζοδρόμιο τους ή το μαγαζί τους, εμείς σας παρουσιάζουμε την πραγματική κατάσταση στους δρόμους της πόλης χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά ή να στρουθοκαμηλίζουμε.
Γιατί στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" κάνουμε ρεπορτάζ στους δρόμους και όχι από την ζεστασιά του σπιτιού μας...


*Η κατάσταση στους δρόμους της Κατερίνης αρκετά καλή, οι κεντρικοί οδικοί άξονες καθαροί και ανοιχτοί, ο δρόμος προς το Νοσοκομείο ανοιχτός και οι υπηρεσίες έκαναν το καλύτερο δυνατόν ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα.

Αυτά πρέπει να γράφονται.

Τώρα αν κάποιος ξύπνησε και είδε το χιόνι έξω από την πόρτα του και αντί να πάρει ένα φτυάρι και να το καθαρίσει, προτίμησε να γκρινιάξει από τον υπολογιστή του την ώρα που έπινε τον καυτό καφέ του, μετά να γκρινιάξει και στα ραδιόφωνα γιατί οι υπάλληλοι του Δήμου Κατερίνης καθάριζαν κεντρικούς σημαντικούς κόμβους και όχι το πεζοδρόμιο στο σπίτι του, ε τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!!!

Το να κάνεις αντιπολίτευση στον Δήμο Κατερίνης είναι πολύ εύκολο, (και να είναι καλά οι του Δήμου μας δίνουν πολλές αφορμές...).

Αλλά είπαμε, μην το βγάλουμε και τα μάτια... Αντιπολίτευση για να λέμε και προσωπικές εμπάθειες δεν χωράνε εδώ...

Μπράβο σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Κατερίνης και της Αντιπεριφέρειας Πιερίας που αυτές τις ημέρες υπερβάλουν εαυτούς για να μην έχουμε πρόβλημα εμείς και να μπορούμε να πηγαίνουμε στις καφετέριες για να γκρινιάζουμε και να βγάζουμε χολές...

Εμείς εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας ευχαριστούμε!!!



Χτες σας παρουσιάσαμε την διαδρομή :

(Κατερίνη-Παραλία-Ολυμπιακή Ακτή)



Σήμερα πήγαμε... Κορινό!

Η διαδρομή από Κατερίνη για Περίσταση καλή με μια μόνο επισήμανση: η γέφυρα στον κόμβο της Περίστασης πίσω από το νέο κλειστό γυμναστήριο στον Σταθμό θέλει προσοχή γιατί φυσάει αρκετά και παγώνει το χιόνι. Χρειάζεται χαμηλές ταχύτητες και αν δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο λόγο να περάσετε από εκεί, μην το κάνετε. (Δεν γνωρίζουμε αν έπεσε αλάτι εκεί.).



1. Η διαδρομή Περίσταση-Παραλία αρκετά καλή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.


2. Η διαδρομή Παραλία-Παραλία Κορινού χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή όχι μόνο λόγο του ύψους του χιονιού που έπεσε αλλά και του παγωμένου οδοστρώματος λόγο των ανέμων που φυσάνε εκεί.

3. Από Παραλία Κορινού για Κορινό μέχρι τα πρώτα σπίτια του χωριού θέλει προσοχή, μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέσα στο χωριό.

4. Από Κορινό για Κατερίνη κανένα πρόβλημα.




5. Τα κανάλια στην διαδρομή Παραλία-Παραλία Κορινού παγωμένα!




 6. Στην διαδρομή μας συναντήσαμε μια παρέα από ... πουλιά που έψαχναν για τροφή στα χωράφια του Κορινού.



 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogospot.gr