Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕΛΩΝ

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕΛΩΝ
Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής το Λύκειο Ελληνίδων της Κατερίνης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για τα μέλη και τις φίλες του. 
Το φλουρί έτυχε η κ. Μαρία Ζαπουνίδου. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Λυκειάδες κ. Σοφία Μαυρίδου και κ. Μαρία Μίχου.


Η πρόεδρος του Λυκείου κ. Λίτσα Κουκουλιάτα χαιρέτισε την εκδήλωση και αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τις φίλες για την αθρόα συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά, τις ενημέρωσε για τις προσεχείς εκδηλώσεις του πρώτου τριμήνου του 2017.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του ΛΕΚ. στο κέντρο Ελιά στις 1 το μεσημέρι για μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο πριν την Καθαρά Δευτέρα , 25 Φεβρουαρίου, χορευτές του ΛΕΚ θα αναβιώσουν στον πεζόδρομο της πόλης αποκριάτικα έθιμα από τις 11 το πρωί ως το μεσημέρι, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, θα διοργανωθεί ημερίδα στο Συνεδριακό κέντρο του δήμου μας (Εκάβη) με τον γενικό τίτλο «Αφηγήσεις γυναικών».Στη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα θα οργανωθεί βραδινή έξοδος για τα μέλη, τις χορεύτριες και τις φίλες του ΛΕΚ σε κοσμικό κέντρο της πόλης μας.

Τέλος στις 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στα πλαίσια της δράσης «Γνωρίζοντας τον τόπο μου» στη Βόρεια Πιερία.

Την εκδήλωση έκλεισε εκ μέρους του Δ.Σ. η πρόεδρος ευχόμενη καλή και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία και προκοπή για όλους.