Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΕΚΑΒΗΣ"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΕΚΑΒΗΣ"
Η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης συνεχίζει στον ίδιο κατήφορο. Μετά την πρόσκληση των πολιτικών επιγόνων των κατοχικών δυνάμεων, των ΠΑΟτζήδων και των γερμανοτσολιάδων στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των θυμάτων στο Σ. Σταθμό Κατερίνης, μετά την άρνηση να συζητηθεί έστω στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της συμπαράστασης στο δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη για τη στάση του...

–εκφράζοντας σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας- να μη δίνει χώρο και λόγο στη ναζιστική-εγκληματική ΧΑ, έρχεται τώρα η διοίκηση του δήμου Κατερίνης, μέσω του ΟΠΠΑΠ, να τους παραχωρήσει αίθουσα της «Εκάβης».

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Πάτρας αθωώθηκε τόσο στα δικαστήρια, όσο κυρίως στη συνείδηση ολόκληρου του ελληνικού λαού με το κύμα συμπαράστασης που εκφράστηκε από εκατοντάδες μαζικούς φορείς, δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

Ο εγκληματικός χαρακτήρας της ΧΑ εκπορεύεται από τη ναζιστική της ιδεολογία. Πρόκειται για μόρφωμα που προσπαθεί να δηλητηριάσει το λαό μας με τη σάπια ιδεολογία του. Είναι αποκούμπι του συστήματος, ταγμένο στην υπηρεσία του κεφαλαίου.

Καταγγέλλουμε στο λαό της Κατερίνης τη στάση της δημοτικής αρχής και τον καλούμε να απομονώσει τους ναζιστές και να τους γυρίσει την πλάτη.


Για τη Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κατερίνης,
Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι
Μπάμπης Παπαδόπουλος
Σταύρος Ανανιάδης
Θεοδώρα Αθανασούλα