Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Σωματεία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ΙΚΑ Νομού Πιερίας

Οι Διοικήσεις των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 1 Μαρτίου τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη στο γραφείο του, με αφορμή τα εγκαίνια της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας.


Σκοπός των Σωματείων ήταν να έρθουν σε επαφή με τον κ. Μυστρίδη και να συζητήσουνε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας όσον αφορά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε γιατρούς , νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και σε ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Τα Σωματεία ξεναγήθηκαν από το Διοικητή στους χώρους της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας καθώς και στις Μονάδες Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης. Όπως ενημερώθηκαν από τον κ. Μυστρίδη, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς και η Μονάδα Φυσιοθεραπείας είναι ήδη σε λειτουργία, πλήρως εξοπλισμένες από μηχανήματα όπως επίσης και από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ειδικά δε για τη Μονάδα Φυσιοθεραπείας, ενημερωθήκαμε πως πλέον οι πολίτες της Πιερίας μπορούν να κλείνουν ραντεβού για φυσιοθεραπείες.

Στα άμεσα σχέδια του Διοικητή του Νοσοκομείου μας είναι να θέσει σε λειτουργία εντός του έτους και την Μονάδα Αποκατάστασης, αφού όσον αφορά τον εξοπλισμό των μηχανημάτων είναι πλήρη αλλά απομένει μόνο να λυθεί το θέμα του προσωπικού που θα την στελεχώσει .

Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας υποσχέθηκαν στον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Μυστρίδη πως θα βρίσκονται στο πλευρό του και θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων του για την ασφάλεια και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της Πιερίας.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Ι.Κ.Α. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ