Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Νίκη των κατοίκων της Δ. Γούναρη για το θέμα στάθμευσης της ΔΕΥΑΚ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη των κατοίκων της Δ. Γούναρη για το θέμα στάθμευσης της ΔΕΥΑΚ. (ΒΙΝΤΕΟ)
"Όταν οι πολίτες μάχονται και αντιδρούν, η κοινωνία κερδίζει, η κοινωνία αλλάζει προς το καλύτερο!"

Μια δεύτερη μικρή νίκη πέτυχαν χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης οι κάτοικοι της Δημητρίου Γούναρη. Μετά την απομάκρυνση της κάμερας που είχε εγκαταστήσει η ΔΕΥΑΚ, κατάφεραν με την παρέμβαση τους να μειωθεί ο χώρος που δεσμεύει η ΔΕΥΑΚ για τα αυτοκίνητα της από τρεις θέσεις σε δύο.


Το θέμα της δέσμευσης τριών θέσεων στάθμευσης κάτω από τα σπίτια τους από την ΔΕΥΑΚ ήρθε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης μετά από αίτημα των κατοίκων της Δ. Γούναρη και την συλλογή υπογραφών.

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις έδειξαν κατανόηση στο πρόβλημα των κατοίκων κάτι που ανάγκασε τελικά την δημοτική αρχή να υπαναχωρήσει και να μειώσει τις θέσεις στάθμευσης που δεσμεύει από τρεις σε δυο!


Δείτε εδώ όλα τα ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" για το το θέμα, που ήταν το μοναδικό ειδησεογραφικό μέσο που ασχολήθηκε με το πρόβλημα των κατοίκων της Δ. Γούναρη:1. Ένταση από απόφαση του Δήμου Κατερίνης να δεσμεύσει δρόμο για θέσεις στάθμευσης.

2. Συνεχίζεται η ένταση στην Δ. Γούναρη για τις θέσεις στάθμευσης της ΔΕΥΑΚ.


3. Κάμερα παρακολούθησης εγκατέστησε η ΔΕΥΑΚ!!!


4. Και μετά ήρθαν οι... κλήσεις.ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: *Οφείλουμε ένα βίντεο ακόμα από την χθεσινή συνεδρίαση, αυτό με την τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΕΥΚΑ κ. Δρούγκα, το οποίο θα ανεβεί αργότερα σήμερα.*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr