Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα το πρωί στην Κατερίνη των συνταξιούχων. (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα το πρωί στην Κατερίνη των συνταξιούχων. (ΦΩΤΟ)
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιούχων του Ν. Πιερίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα απάνθρωπα όπως χαρακτηριστικά είπαν μέτρα της κυβέρνησης εναντίον τους αλλά και σε αυτά που πρόκειται να ψηφιστούν εν όψη της αξιολόγησης.




Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή το κλίμα ήταν αγωνιστικό και δυναμικό και πολλές φορές οι συνταξιούχοι διέκοπταν με χειροκροτήματα και συνθήματα τους ομιλητές.

Οι συνταξιούχοι εξέφρασαν σε κάποιο σημείο την πίκρα τους για το γεγονός ότι από την σημερινή συγκέντρωση έλλειπαν οι αγρότες παρά το ότι είχαν καλεστεί.

"Όταν μας καλέσατε, εμείς ήρθαμε. Εσείς σήμερα δεν είστε εδώ..." Είπαν οι συνταξιούχοι.

Κάλεσαν την νεολαία να μην φεύγει στο εξωτερικό, αλλά να μείνουν εδώ και όλοι μαζί να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

"Θέλουμε να επανέλθουμε στα επίπεδα του 2010."

"Μόνο με οργάνωση στα σωματεία και αγώνα μπορούμε να νικήσουμε." 

Επίσης προανήγγειλαν δυναμικές κινητοποιήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έδωσαν ο κ. Πάλμης Παναγιώτης (οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ) και ο κ. Κολοβός Χρήστος (οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ).

Επίσης ήταν η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης κ. Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας, η Πρόεδρος των εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ Καρυπίδη Ζαρκανέλα Χρυσούλα, ο Πρόεδρος συνταξιούχων Λιτοχώρου, ο Πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας και ο Πρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας,το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρωτοπορία και μέλη του ΠΑΜΕ.

*Αργότερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" βίντεο από την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων.




 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr