Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Δικαιωμένοι αλλά από τις 27 Απριλίου...


25 εργάτες καθαριότητας από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου μετά την προσφυγή τους στην δικαιοσύνη στις 13-4-17 Μεγάλη Πέμπτη και με οριστική απόφαση στις 18-4-17 περίμεναν να κατατεθούν στους λογαριασμούς τους ένα ποσό 1000 ευρώ.

Να όμως που αυτό δεν έγινε...



Τα χρήματα σύμφωνα με πληροφορίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" θα μπουν στους λογαριασμούς των 25 εργατών καθαριότητας στις 27 Απριλίου 2017...

Ο λόγος είναι τυπικός ώστε να πληρωθούν από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Η πραγματικότητα όμως και η ζωή δεν έχει να κάνει με τύπους και αποφάσεις...

Οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς εργασία και χρήματα και είναι απλήρωτοι για εργασία που έχουν προσφέρει.

Όλο αυτό το διάστημα ζουν; με δανεικά και σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Το διάστημα αυτό των εννέα ημερών που μεσολαβεί μέχρι τις 27 Απριλίου αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να βρουν τρόπους να ζήσουν και μαζί οι οικογένειες τους.

Καλά είναι όταν πρόκειται για τέτοια ευαίσθητα θέματα να αφήνουμε λίγο πίσω τους τύπους και να νοιαζόμαστε για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, οι οποίοι πρόσφεραν (στον Δήμο Δίου-Ολύμπου), αλλά και για άλλους που βρίσκονται στην ίδια θέση σε άλλους Δήμους και υπηρεσίες.

*Η τελευταία παράγραφος απευθύνεται σε αυτούς που διαχειρίζονται την καθημερινότητα μας σε όποια θέση και αν βρίσκονται...