Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΣΤΟ "ΧΩΡΙΟ" ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ(ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΣΤΟ "ΧΩΡΙΟ" ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ολόκληρο "χωριό" από "πρόσφυγες-μετανάστες" που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας δημιουργείται στο Κτήμα Ηρακλή στην Κάτω Μηλιά Πιερίας και σε λίγες ημέρες θα γίνουν και τα εγκαίνια του από τον Υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μουζάλα!!!


Μάλιστα στην πρόσκληση εγκαινίων που έχει στα χέρια της η "ΑΛΗΘΕΙΑ" αναφέρεται από την ΜΚΟ "ADRA" ότι σκοπός και πρόθεση της είναι να φέρει τους "μετανάστες-πρόσφυγες" κοντά στην τοπική κοινωνία...

Η "ADRA" αναφέρει ότι ήδη έχει γίνει το πρώτο βήμα με την φιλοξενία κάποιων παιδιών "προσφύγων-μεταναστών" στο σχολείο της Κάτω Μηλιάς από τον Φεβρουάριο...

Σκοπός της εγκατάστασης αυτού του "χωριού" είναι να φιλοξενήσει περισσότερους από 600 "πρόσφυγες-μετανάστες"!!!

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τις εγκαταστάσεις του "χωριού" και σας μεταφέρει τι είδε:

Λυόμενα σπίτια λοιπόν που περιλαμβάνουν:

  • Κλιματιστικά
  • Ηλιακά
  • Μπάνια
  • Σίτες

Εγκαταστάσεις ηλεκτροφωτισμού, χώρους πρασίνου κ.α.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" από το "χωριό":



































*Με την ευκαιρία μιλήσαμε με κάποιους από τους "πρόσφυγες-μετανάστες" που ήδη μένουν στις εγκαταστάσεις του Κτήμα Ηρακλή οι οποίοι δέχτηκαν να μας πουν κάποια πράγματα.

Μας δήλωσαν ότι είναι ευτυχισμένοι από την διαμονή τους στο Κτήμα Ηρακλή και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα έφευγαν από εδώ, θα ήταν η δυνατότητα να πάνε στο εξωτερικό.
Οι συνθήκες είναι καταπληκτικές μας είπαν και από συνομιλίες τους με άλλους φίλους και συγγενείς που βρίσκονται στην χώρα μας σε άλλα Hotspot ή δομές φιλοξενίας το Κτήμα Ηρακλή βρίσκεται στην κορυφή από θέμα εγκαταστάσεων και παροχών προς αυτούς.

Δήλωσαν ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι από την βοήθεια που έχουν τόσο από την ΜΚΟ "ADRA", αλλά ιδιαίτερα από τους ανθρώπους του Κτήμα Ηρακλής και τους ιδιοκτήτες.

Γνωρίζοντας τις συνθήκες στις οποίες διαβιούν στον Κτήμα Ηρακλή δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε.

Οι ιδιοκτήτες του Κτήμα Ηρακλής έχουν μεριμνήσει σχεδόν για τα πάντα, πλυντήρια, μαγειρεία, μπάνια, χώροι αναψυχής, αίθουσα για μαθήματα για τα μικρά παιδιά και άλλα πολλά.

*Σύμφωνα με πληροφορίες μας όμως, οι ιδιοκτήτες του Κτήμα Ηρακλής παραμένουν απλήρωτοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους "πρόσφυγες-μετανάστες" και το ποσό που έχουν να εισπράξουν είναι αρκετά σεβαστό...


*Κανταρτζής Μιχάλης
www.pierikialithia.blogspot.gr