Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ
Με συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης και θρησκευτικής ευλάβειας γιορτάζουμε και φέτος τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Άγιο Πάσχα.

Αντλώντας δύναμη και κουράγιο από τα Σεπτά Πάθη, τη Θυσία και την Ανάσταση του Θεανθρώπου, μπορούμε να προσπεράσουμε τους σκοπέλους και τις προκλήσεις της σημερινής δύσκολης εποχής που ζούμε, καθώς μας δείχνουν το δρόμο της υπομονής και της πίστης.

Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης, μας υπενθυμίζει και μας διδάσκει ότι μετά από κάθε «Σταύρωση» ακολουθεί πάντα μια «Ανάσταση». Ο Γολγοθάς του Χριστού και η αναστάσιμη λύτρωση, αποτελούν πάντα την πυξίδα ζωής και δράσης για όλους μας.

Το Άγιο Φως ας φωτίσει το νου και τις καρδιές μας και με τη δύναμη του Κυρίου Ιησού Χριστού μας, να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Όπως, το Θαύμα της Ανάστασης μας οδηγεί στην αιώνια ζωή, έτσι και ο προσωπικός και κοινός αγώνας να φέρει λύτρωση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους πολίτες της Πιερίας, Καλή Ανάσταση και ευλογημένο Πάσχα με υγεία, ειρήνη, γαλήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Χρόνια Πολλά.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου