Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Γιορτή έναρξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, σήμερα και ώρα 18:00, στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού


Δήμος Κατερίνης: Γιορτή έναρξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, σήμερα και ώρα 18:00, στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού
Ένα παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα, εκτυλίσσεται από σήμερα και έως τις 08 Σεπτεμβρίου, στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού, καθώς και στις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες όλης της χώρας.




Ειδικότερα, με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο” η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας ανοίγει σήμερα Παρασκευή την αυλαία της και ώρα 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού αντίστοιχα.

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Στη δημοτική βιβλιοθήκη Κατερίνης, η πληρότητα έφθασε το 100% (περισσότερα από 200 παιδιά συνολικά), ενώ με ικανοποιητικούς αγώνες συνεχίζονται οι εγγραφές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού.

Παρακαλούνται οι γονείς, προκειμένου το κάθε παιδί να έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει μέρος σε δράσεις του προγράμματος, να επικοινωνούν για έγκαιρη κράτηση θέσεων, στο τηλ. της Δημοτικής βιβλιοθήκης Κορινού - 2351 350 919 καθημερινά ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 08:00 π.μ. έως 14:00.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού στεγάζεται σε έναν προσβάσιμο και άνετο στους επισκέπτες χώρο, δίπλα από το Δημοτικό Κατάστημα (παλαιό αρχοντικό «ΚΟΝΑΚΙ») της περιοχής.

Eπικοινωνία: Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης 7ης Μεραρχίας 3
23510-24594

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι βιβλιοθήκες συντονίζουν τις δράσεις τους στην ιστοσελίδα network.nlg.gr, ενώ μικροί και μεγάλοι μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #ΚΕ2017gr.

Ιστοσελίδα διοργάνωσης: network.nlg.gr Hashtag: #KE2017gr