Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση εγγραφών στο Λαϊκό Φροντιστήριο

Ανακοίνωση εγγραφών στο Λαϊκό Φροντιστήριο
Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης, στο πλαίσιο των δράσεων ταξικής αλληλεγγύης που αναπτύσσει προς τις λαϊκές οικογένειες, πληροφορεί όσες λαϊκές οικογένειες αδυνατούν να στηρίξουν τα παιδιά τους στο αγώνα που δίνουν για τη μόρφωσή τους ότι άρχισαν οι εγγραφές στο Λαϊκό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2017-2018. 


Επίσης καλούμε εκπαιδευτικούς δημοτικού- γυμνασίου και λυκείου που θέλουν να στηρίξουν και τη νέα σχολική χρονιά αυτήν την προσπάθεια που κάνει η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης να δηλώσουν συμμετοχή.

Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια. Γνωρίζουμε καλά ότι στο σημερινό ζοφερό οικονομικά περιβάλλον και με μια εκπαιδευτική πολιτική που καθημερινά βάζει νέα ταξικά εμπόδια στη πρόσβαση των παιδιών της λαϊκής οικογένειας στη μόρφωση, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί δίνουν καθημερινά μια δύσκολη μάχη για τη μόρφωση, γι’ αυτό και θα είμαστε δίπλα τους!

Ταυτόχρονα ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες, ιδιαίτερα σε όσους και όσες παρακάθονται στις πανελλαδικές εξετάσεις κάθε επιτυχία στον αγώνα που δίνουν.

Ως Λ.Ε.Κ θεωρούμε πως μόνο το Ενιαίο Δωδεκάχρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, σε ένα σύστημα δημόσιας, δωρεάν και καθολικής εκπαίδευσης που θα προωθεί τη συλλογικότητα, με εργαζόμενους, ανάμεσα τους και οι εκπαιδευτικοί, με πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα, μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών του λαού.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν και εκπαιδευτικοί να προσφέρουν τις γνώσεις τους στο Λαϊκό Φροντιστήριο μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 6986647165 και 6949901504

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Επιτροπής