Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Με τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στην λίμνη της Καστοριάς. (ΦΩΤΟ)

Με τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στην λίμνη της Καστοριάς. (ΦΩΤΟ)
Η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" βρέθηκε το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου 2017 στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς και συγκεκριμένα στο Μαυροχώρι όπου και διεξήχθη η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας.

Ήταν ο 2ος αγώνας της σειράς των 10ων Πανελληνίων συναντήσεων Ανάπτυξης (ο 1ος αγώνας έγινε αρχές Ιουλίου στην Μυτιλήνη) και συμμετείχαν περισσότεροι από 220 αθλήτριες και αθλητές καθώς και πληρώματα από την Κύπρο.

Οικοδεσπότης ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου.

Ο ΝΟΚΑΤ (Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης) συμμετείχε με 11 αθλήτριες και αθλητές στους αγώνες και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθώς τα περισσότερα πληρώματα τόσο στο ατομικό, διπλό και τετραπλό κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς αλλά και στους τελικούς.

Το κυριότερο όμως ήταν ότι όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους στους αγώνες, ενώ για πολλά από αυτά ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε μια τέτοια διοργάνωση.

Ήταν μια μεγάλη γιορτή μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό που τους παρακολούθησε.

Δυστυχώς την δεύτερη ημέρα το πρωί (Κυριακή 3/9) η ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε στην Καστοριά έγινε η αιτία να μην γίνουν οι τελικοί μέσα στην λίμνη αλλά στα εργόμετρα κωπηλασίας.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αρκετοί από τους αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΚΑΤ που είδαμε αυτό το διήμερο να αγωνίζονται στους αγώνες κωπηλασίας της Καστοριάς θα μας απασχολήσουν ευχάριστα με τις επιδόσεις τους στο μέλλον!



*ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr