Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Συμβολική ποδηλατική κατάβαση από τα Πριόνια Ολύμπου μέχρι το Λιτόχωρο στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα αναχώρησης από τα Πριόνια 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ημερίδας η προστιθέμενη αξία τουριστικών ποδηλατικών προγραμμάτων νέας γενιάς τεσσάρων εποχών και μπλε οικονομία.



Στην Ποδηλατική κατάβαση θα συμμετάσχει ό Γρηγόρης Βερροιώτης ( Ποδηλάτης του Κόσμου ) που έχει έρθει από Σόφια όπου και έκανε προβολή της Πιερίας με πανό που γράφει «Cyclists Welcome to Olymbus of Pieria » και έφτασε με το ποδήλατό του στην Κατερίνη », η "Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας" και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης που θα επιβλέψουν υγειονομικά τους ποδηλάτες.

Καλούμε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε αυτή την ποδηλατική πορεία στην οποία οι ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία στην διαδρομή να φωτογραφίζουν τις φυσικές ομορφιές του Ολύμπου.

Στη διάρκεια της κατάβασης θα πραγματοποιηθούν δύο στάσεις η 10' λεπτών στο '' καταφύγιο Σταυρός » και για 15΄ λεπτά στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπου. Ο τερματισμός της διαδρομής θα γίνει στην Πλατεία Λιτοχώρου όπου θα γίνει συζήτηση με τον Γρηγόρη Βερροιώτη (Ποδηλάτη του Κόσμου) και τον Κώστα Αμπεριάδη εκπαιδευτή αλόγων για τα Εναλλακτικά Τουριστικά Προγράμματα « Οι διακοπές μου '' Αλλιώς'' ».

Ενδιαφέρον έχει επίσης η συζήτηση για νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με τον τουρισμό και να εργαστούν στα συγκεκριμένα προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στην κατάβαση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6986696991 κ. Αμπεριάδης Κωσταντίνος ή στο e-mail: podilatistoukosmou@gmail.com

Σας περιμένουμε όλους !!!


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η ΠΡΟΣΤΗΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Η ενημερωτική ημερίδα αφορά τους επαγγελματίες του τουρισμού, των επαγγελματιών τοπικών προϊόντων και τους νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με τον τουρισμό.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. αίθουσα Πνευματικού Κέντρου "Εκάβη" 1ος όροφος στο κέντρο της Κατερίνης

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν μελέτες και εφαρμογές εναλλακτικών τουριστικών υπηρεσιών και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα νέα δεδομένα του Ποδηλατικού και Ιππικού τουρισμού η Μπλε Οικονομία και τα οφέλη στις τοπικές κοινωνίες.

Η ημερίδα είναι μια αφορμή να κοιτάξουμε όλοι μαζί την νέα γενιά υπηρεσιών στο τομέα του τουρισμού και να κουβεντιάσουμε πως μπορούμε η Πιερία να είναι πρωταγωνίστρια Περιφέρεια στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Τα δεδομένα πλέον είτε των υπηρεσιών είτε της διάχυσης της πληροφορίας και διαφήμισης σε όλο τον κόσμο αλλάζουν συνεχώς και δεν υπάρχουν περιθώρια σε μια σκληρή και ανταγωνιστική αγορά να μένουμε πίσω.

Ειδικότερα οι νέοι μας που αναγκάζονται να μεταναστεύουν για εργασία, καλά είναι να γνωρίζουν πως εγκαταλείπουν έναν ανεπεξέργαστο θησαυρό σε αυτό τον παραδεισένιο τόπο με παγκόσμια αναγνωρισμένο όνομα όπως είναι αυτό του Ολύμπου.

Υπάρχουν νέα δεδομένα που είναι απαραίτητο να γνωρίζουν οι νέοι και νέες για ένα καλύτερο μέλλον στην δική τους γη.

Στην Ημερίδα όλοι οι παραβρισκόμενοι θα ζήσουν το διαφορετικό θα ενημερωθούν για το πως μπορούν να γίνονται οι διακοπές των τουριστών ενδιαφέρουσες και θα δουν κάποιους τρόπους υπηρεσιών που κάνουν τον τουρίστα να αγαπήσει την Πιερία και να επιθυμεί να έρθει πάλι και πάλι στον ομφαλό της γης.

Σας καλούμε να έρθετε ΟΛΟΙ και ΌΛΕΣ εσείς που αγαπάτε πραγματικά τον τόπο και θέλετε να γνωρίζεται το νεοδιάστατο.

Κεντρικοί Ομιλητές :

Γρηγόρης Βερροιώτης Δημοσιογράφος δημιουργός των ποδηλατικών τουριστικών προγραμμάτων «Cyclist of the world» του μοντέλου Razhdavitsa.

Ο Ποδηλάτης του Κόσμου που έχει σηκώσει στην Σόφια πανό με σύνθημα «Cyclists Welcome to Olymbus of Pieria » και κατευθύνεται με το ποδήλατό του προς την Κατερίνη.

Κώστα Αμπεριάδης Επιχειρηματίας δημιουργός των ιππικών τουριστικών προγραμμάτων του μοντέλου Razhdavitsa.

Χριστιάνα Γαρδικιώτη δημιουργός του "Meraki People" ΄.

Στην Ημερίδα θα μιλήσουν επίσης:

Κων/νος Παπάζογλου Επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης ξενοδοχείο Οικολογικής κατασκευής στην Παραλία Κατερίνης

Ξυπτερά Ευαγγελία πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας