Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ
Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 (02:00 τα ξημερώματα για την Ελλάδα) ανοίγει η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, με την τελετή έναρξης, ενώ το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή 1 Οκτωβρίου.



Η κορυφαία διοργάνωση της Παγκόσμιας Κωπηλασίας πραγματοποιείται φέτος στη Σαρασότα της Φλόριντα (Η.Π.Α.) και συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες 69 χωρών με περισσότερους από 900 αθλητές και αθλήτριες.

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα παίρνει μέρος με 4 πληρώματα (9 αθλητές). Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που αγωνίζεται στο διπλό σκιφ γυναικών με το νέο της πλήρωμα Αννέτα Κυρίδου του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης.

Παρά τις αρχικές ανησυχίες για τυχόν ζημιές στο στίβο από το πέρασμα του τυφώνα, και την αυξημένη ζέστη και υγρασία στην περιοχή, η Κατερινιώτισσα Ολυμπιονίκης δηλώνει ότι έχει πια εγκλιματιστεί και η προσοχή της εστιάζεται στους αγώνες, που για το πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 25/9.

Καμιά σημαντική απουσία δεν σημειώνεται στο αγώνισμα του διπλού σκιφ γυναικών, με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων πληρωμάτων της παγκόσμιας κωπηλασίας και θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για την πορεία του νεοσύστατου πληρώματος Νικολαΐδου- Κυρίδου.

Όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης (διοίκηση, προπονητές, αθλητές, μέλη και φίλοι του Ν.Ο.ΚΑΤ.) εύχονται στην Κατερίνα Νικολαΐδου, την Αννέτα Κυρίδου και όλα τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας δύναμη και καλή επιτυχία.