Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Με πολλές επιτυχίες ολοκληρώθηκε ένα δίμηνο όπου σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης έδωσε το παρόν σε διασυλλογικούς αγώνες της Περιφέρειας Βορείου Ελλάδας.


Στα 2 τελευταία Σαββατοκύριακα, το τμήμα ιστιοπλοΐας έλαβε μέρος στα «Βότσεια» 14-15 Οκτωβρίου, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τους αγώνες του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων εις μνήμην Πάνου Αμιτζόγλου στις 21και 22 Οκτωβρίου.
Ο αθλητής μας, Ευάγγελος Βαρμπένης, στα Laser 4.7 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα «Βότσεια» και το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στους αγώνες του Ο.Θ.Α. αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο και στην κατηγορία Optimist ο Ανδρέας Φαρμακίδης κατέκτησε το χάλκινο στα μετάλλιο.

Οι διοργανωτές, σε μια άρτια τελετή απονομών, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ναυτικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης, βράβευσαν τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, με τιμητική πλακέτα, για τη συμμετοχή του.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τη συνολική εμφάνιση και συμπεριφορά που επιδεικνύουν, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.