Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: 1η Αγωνιστική-Πρώτη Νίκη. Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησαν οι Πιερίδες Μούσες. Νίκησαν στην Τσαριτσάνη τις Ολυμπιώτισσες με 4-3.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: 1η Αγωνιστική-Πρώτη Νίκη. Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησαν οι Πιερίδες Μούσες. Νίκησαν στην Τσαριτσάνη τις Ολυμπιώτισσες με 4-3.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Πήραν μια δύσκολη νίκη εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας στην Τσαριτσάνη τις Ολυμπιώτισσες. Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, αφού το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πήραν τη νίκη με το ευρύ σκορ 4-3.

Πολλά γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες για τις Πιερίδες Μούσες. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ άνοιξαν οι Ολυμπιώτισσες, ισοφάρισαν οι Μούσες ξαναπροηγήθηκαν οι Ολυμπιώτισσες. Με τη λήξη του ημιχρόνου οι Μούσες κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 2-2 στα τελευταία λεπτά.

Ήταν ένα ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες αλλά και λάθη κι από τις δύο ομάδες που φαινόταν πως σ’ αυτό τον πρώτο αγώνα προσπαθούσαν να συντονίσουν τον βηματισμό τους και την αγωνιστική τους συγκρότηση στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μούσες μπήκαν πιο δυνατά και από νωρίς κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Η ισοφάριση σε 3-3 από τις Ολυμπιώτισσες δεν ανέκοψε την δυναμική των Μουσών. Είχαν ευκαιρίες, επεδίωξαν το νικητήριο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο τελευταίο λεπτό!

Έστω κι αν επιτεύχθηκε δύσκολα, αυτή η νίκη στον πρώτο αγώνα, δίνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα για την συνέχεια.

Τα γκολ για τις Πιερίδες Μούσες πέτυχαν, από δύο, οι Γεωργία Μεντενίδου και Γιώτα Γκούτζα