Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια μηνύματα για τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γιώργο Τζήμα.

Συγχαρητήρια μηνύματα για τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ. Γιώργο Τζήμα.Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, κ. Γιώργο Τζήμα, για την προαγωγή του στο βαθμό του Συνταγματάρχη

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, κ. Γιώργο Τζήμα, για την άξια προαγωγή του στο βαθμό του Συνταγματάρχη και του εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχίες στο δύσκολο και απαιτητικό αστυνομικό λειτούργημα.


Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει το δρόμο του καθήκοντος με την ευσυνειδησία, ικανότητα, υπευθυνότητα και αξιοσέβαστη  εμπειρία που διαθέτει, προσβλέποντας  στη διατήρηση της  αγαστής συνεργασίας που έχουμε τόσα χρόνια.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία ΜαυρίδουΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια στην ιδιαίτερα εποικοδομητική του θητεία.

Είμαι βέβαιος, ότι,  η διαχρονικά αγαστή, άριστη και με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης συνεργασία μας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, θα συνεχιστεί και στο μέλλον.


Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης


Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού στο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνση Πιερίας, κ. Γιώργο Τζήμα, για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Με την ευκαιρία της επάξιας προαγωγής σας στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη, υγεία και επιτυχία στη συνέχιση των καθηκόντων σας , που είμαι σίγουρος ότι θα επιτελέσετε με υψηλό αίσθημα ευθύνης όπως πράττετε όλα αυτά τα χρόνια.

Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
Ευάγγελος Λαγδάρης