Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση μαθημάτων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Ανακοίνωση μαθημάτων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης
Το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης διοργανώνει σεμινάριο μουσικής με τίτλο '' ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ '' για μαθητές της Α΄τάξης, Β΄τάξης και Γ΄τάξης Δημοτικού. 

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από την 1η Nοεμβρίου 2017 μέχρι και την 27η Ιανουαρίου 2018. Οι μαθητές θα κατατάσσονται στα διάφορα γκρουπ σύμφωνα με την τάξη τους στο σχολείο τους.

 
Οι καθηγήτριες Κατερίνα Μόκκα και Βίκη Χαρτοματσίδου που θα πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια έχουν ειδικότητα σε μικρά παιδιά και σε διδασκαλία μαθημάτων Προπαιδείας. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν στους μαθητές και είναι μία φορά την εβδομάδα. Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την μουσική, τα όργανα μουσικής και γενικά να μάθουν τι είναι η μουσική. Οι μαθητές μπορούν να πληροφορηθούν για το πρόγραμμα στο τηλέφωνο: 2351021155 6972458810 και στα ηλεκτρονικό ταχυδρομεία : dimotikodeiokat@gmail.com - navroxara@gmail.com Εγγραφές γίνονται στην γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης από τις 10π.μ. μέχρι και τις 6,00 μ.μ.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ