Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η παιδική έκθεση ζωγραφικής «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας»

Ολοκληρώθηκε η παιδική έκθεση ζωγραφικής «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας»
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια έκθεση ζωγραφικής με πρωταγωνιστές τα παιδιά και με θέμα: «Η Αγία Αικατερίνη, η πολιούχος της πόλης μας», που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος».

Η έκθεση εντάχθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2017» και διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης.

Την έκθεση επισκέφθηκαν εκατοντάδες παιδιά, δημότες της Κατερίνης καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος συνεχάρη όλα τα παιδιά, τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Γκόλια και την Πρόεδρο του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας κ. Λίνα Γιαμούζη για τη θαυμάσια πρωτοβουλία και την ευγενική και σπουδαία προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν και να εκθέσουν όλες αυτές τις παιδικές ζωγραφιές με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες και μηνύματα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό ενθύμιο ενώ τα τρία καλύτερα έργα βραβεύθηκαν από ειδική επιτροπή που απαρτιζόταν από μέλη του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας. Η διαδικασία βράβευσης των διακριθέντων και η απονομή των σχετικών ενθυμίων και διπλωμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας.