Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

ΟΝΝΕΔ Πιερίας: XmasSmiles2017 - Χαμόγελα για όλους!

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας χαρίζει και φέτος Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα! Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο και κλείνοντας μια ακόμη δραστήρια χρονιά για την Οργάνωσή μας μοιραζόμαστε χαμόγελα!

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 μμ στο καθιερωμένο σημείο στην Πλατεία Ελευθερίας διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» με τη συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, σχολικών ειδών και παιχνιδιών και την παράδοσή τους στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ», των Ημερησίων Συσσιτίων «ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ».

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους της Οργάνωσης, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017» και να βοηθήσουμε όλοι όσο και όπως μπορούμε το σημαντικό έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.


Με εκτίμηση,
ΟΝΝΕΔ Πιερίας

επικοινωνία:
2351035330
6936150743