Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η  Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης
Με ευχές για δημιουργική χρονιά, υγεία και ευημερία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση μετά το νέο έτος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης παρουσία του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη.





Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα καλώντας τα μέλη της τοπικής οργάνωσης σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα.

Το φλουρί έτυχε το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρακούσης Παναγιώτης που κέρδισε ένα βιβλίο.

Αμέσως μετά στη συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης ο κ. Κουλκουδίνας παρουσίασε τους άξονες δράσης της ΔΗΜ.Τ.Ο. για το Α’ εξάμηνο του 2018 το οποίο και θα υποβληθεί προς έγκριση στη Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. εμπλουτισμένο με προτάσεις που κατέθεσαν τα μέλη.

«Στόχος μας», είπε ο κ. Κουλκουδίνας, «είναι να «ανασαίνουμε» μαζί με την κοινωνία. Να αφουγκραζόμαστε τον παλμό της, να ακούμε τα προβλήματα , να συμβάλλουμε στην λύση τους με προτάσεις, θέσεις, παρεμβάσεις».

«Η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. «έδωσε επιπλέον έναυσμα για να παραμείνουμε σε εγρήγορση και σε εκλογική ετοιμότητα».

«Σημαντικές εκδηλώσεις, θεματικές συναντήσεις εργασίας με κρίσιμους τομείς ανάπτυξης της Πιερίας και της τοπικής οικονομίας περιλαμβάνονται στο πλάνο δράσης της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης», κατέληξε ο κ. Κουλκουδίνας.

Ευχές στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης για τη νέα χρονιά αλλά και τα συγχαρητήρια του για την έντονη δράση της τοπικής οργάνωσης Κατερίνης έδωσε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης απευθυνόμενος στο σώμα. Ευχήθηκε με την ίδια δυναμική να συνεχίσουν το 2018 και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και τη συνεργασία στις δράσεις της ΝΟΔΕ Πιερίας.