Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σύσταση Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας από τους διοργανωτές των Συλλαλητηρίων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

21η Ιανουαρίου και 4η Φεβρουαρίου 2018. Δύο ημερομηνίες που χαράχτηκαν με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας. Δύο μεγαλειώδη Συλλαλητήρια για το ιερό όνομα της Μακεδονίας που κατάφεραν να τρομοκρατήσουν το Σύστημα και τους υπηρέτες του.

Δύο στιγμές τιμής και δόξας για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ξεκαθάρισαν ότι δεν επιτρέπουν σε κανέναν να παζαρεύει τα ιδανικά του. Η επιτυχία των δύο Συλλαλητηρίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όμως, ο αγώνας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας συνεχίζεται.

Ελληνίδες και Έλληνες παραμείνετε στις επάλξεις. Η Μακεδονία δεν πωλείται. Η ιστορία δεν ξαναγράφεται.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα.

Οι συντονιστικές ομάδες διοργάνωσης των Συλλαλητηρίων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν ότι για τον καλύτερο συντονισμό της περαιτέρω δράσης θα πρέπει να συσταθεί ένα ενιαίο συντονιστικό όργανο. Αποφασίστηκε η σύσταση μίας επιτροπής που θα αποτελείται από πρόσωπα τα οποία διεκπεραίωσαν τη διοργάνωση των δύο Συλλαλητηρίων. Το νέο όργανο που συστάθηκε ονομάζεται «Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» και αποτελείται από τους:



Ιωάννη Αθανασιάδη

Νίνα Γκατζούλη

Όθωνα Ιακωβίδη

Νίκο Κόϊο

Μιλτιάδη Κοτζαγερίδη

Λεωνίδα Κουμάκη

Ειρήνη Λεονάρδου

Μιχαήλ Πατσίκα

Γεώργιο Τάτσιο

Δημήτρη Φιλιππίδη

Θεόδωρος Χαλκιόπουλο



Email και διευθύνσεις των επίσημων λογαριασμών της Επιτροπής Αγώνας σε Facebook και Twitter:
Email: macedoniarally@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/macedoniarally
Twitter: www.twitter.com/macedoniarally

Η «Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» χαιρετίζει τη διοργάνωση εκδηλώσεων και ομιλιών που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στοχεύουν στην ενημέρωση του κόσμου για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Καταδικάζει απερίφραστα κάθε προσπάθεια καπήλευσης των ιερών αγώνων για την ελληνικότητα της Μακεδονίας από πολιτικά κόμματα ή μεμονωμένα πρόσωπα που επιδιώκουν την προβολή τους. Καλεί τους Έλληνες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στις δεκάδες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τέτοιες ενέργειες υπονομεύουν την συλλογική προσπάθεια και παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης του κινήματος για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Επίσης, ξεκαθαρίζεται σε όλους τους τόνους ότι ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση μεταξύ των εκατομμυρίων Ελλήνων που δηλώνουν ότι δεν δέχονται τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία του γειτονικού κρατιδίου. Ο ελληνικός λαός θα προστατεύσει την παρακαταθήκη των δύο Συλλαλητηρίων από οποιονδήποτε ακραίο επιχειρήσει να την αμαυρώσει, δίνοντας τροφή στα φερέφωνα του Συστήματος.

Το αν θα γίνει τρίτο Συλλαλητήριο το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις. Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να αξιοποιηθεί η φωνή του λαού των δύο Συλλαλητηρίων ως μοχλός πίεσης προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας.



Με εκτίμηση 

Η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας