Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Συντονισμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Δήμος Κατερίνης: Συντονισμένες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
- Προτεραιότητα η ομαλή λειτουργία των συγκοινωνιών
- Κλειστά σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων





Mε κάθε διαθέσιμο μέσο, στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς και στο οδικό δίκτυο ευθύνης του γενικότερα, συνδράμουν από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.


Με συντονισμένες ενέργειες, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει να παρεμβαίνει, όπου απαιτείται, τα προβλήματα που προκύπτουν από την κακοκαιρία, αντιμετωπίζονται.


Ειδικότερα, αυτή την ώρα επιχειρούν 3 γκρέηντερ, 2 αλατιέρες, 1 φορτωτής, 2 ειδικά εξοπλισμένα (με εκχιονιστήρα), τρακτέρ, 6 JCB.


Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος: «Με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, σε πλήρη ετοιμότητα, με το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει, για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και των έντονων καιρικών συνθηκών, ο Δήμος Κατερίνης με όλες του τις δυνάμεις, θα παραμείνει σε επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια των φαινομένων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν από την κακοκαιρία».

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί κατόπιν απόφασης της αρμόδιας αντιδημάρχου Κατερίνης, Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και σχετικού αιτήματος των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω των χιονοπτώσεων και γενικότερα των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κατερίνης.



ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
26-02-2018