Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Πανελλήνιο Νεανίδων: ΠΑΟΚ – Πιερικός-Αρχέλαος 83-39

Έχασε στο πρώτο του αγώνα ο Πιερικός-Αρχέλαος στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Νεανίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, από την πολύ δυνατή ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 83-39.

Οι Θεσσαλονικιές πήραν διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων από τη δεύτερη περίοδο, την οποία και διεύρυναν ακόμα περισσότερο στην επανάληψη.

Δεκάλεπτα: 21-13, 49-23, 70-30, 83-39

Διαιτητές: Παργιανόπουλος, Παζώλης

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Σιακαβάρα 9(3), Μουμτζή, Καλούτσικου 6, Πολυμένη, Λέξα 3(1), Ζέρβα 7, Κριμίλη 31(7), Αθανασιάδου, Γενναίου 3(11ρ.), Στεργίου 12(1), Δαιμονάκου 6, Κατσαμούρη 6(9ρ.).

Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Καραλή, Κιολέογλου 2, Λεκάι 9, Γκοτζαμάνη 5(9ρ.), Μπουμπουλέντρα 5, Μπαγκλαρίδου 8, Καρατάσιου 6(1), Δημητριάδου 4, Γουλαντά.


Δηλώσεις προπονητών


Βασίλης Μασλαρινός (ΠΑΟΚ): «Για εμάς ήταν ερωτηματικό το παιχνίδι γιατί το τελευταίο επίσημο ματς ήταν πριν από δύο μήνες οπότε δεν ξέραμε σε τι ρυθμό θα είμαστε. Ήμασταν προετοιμασμένοι παρόλα αυτά, ξεκινήσαμε καλά, μας έφυγε το άγχος και από εκεί και πέρα διαχειριστήκαμε τη διαφορά γιατί είναι μια σειρά αγώνων, ένας μαραθώνιος και θέλουμε να είμαστε καλοί σε όλα τα ματς. Είναι έξι πρωταθλήτριες ομάδες, ένα-ένα κοιτάμε τα παιχνίδια και ευελπιστούμε για ότι καλύτερο».

Τασούλα Τσιρογιάννη (Πιερικός-Αρχέλαος): «Φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από πιο μικρές ηλικίες. Τα κορίτσια ήρθαν εδώ να πάρουν τις παραστάσεις τους, να κερδίσουν από τα παιχνίδια. Μπορεί να μην κερδίσαμε τον αγώνα όμως πιστεύω ότι τα θετικά στοιχεία είναι πάρα πολλά για τις μικρές μου αθλήτριες. Είδαν ένα μπάσκετ άλλων ταχυτήτων και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερες. Ακόμα και μία νίκη για εμάς θα είναι κάτι πολύ θετικό».