Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά βρίσκονται οι αθλητές κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης προκειμένου να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 12/4/2018.

Η ομάδα του Ν.Ο.ΚΑΤ. αποτελούμενη από τους αθλητές Νάστο Σωτήρη, Κούρτη Κατερίνα, Μαρέτη Βασιλική, Καριπίδου Βασιλική, Κετσιτζόγλου Κωνσταντίνο, Ζιώγα Κωνσταντίνο, Ντέιβι Κωνσταντίνο, Τοστσίδη Νικόλαο, Καριπίδη Σάββα και Παπανάκο Δημήτριο θα έχει σαν σημαία της την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου η οποία θέλει συμπληρώνοντας δέκα χρόνια στην επιτυχημένη αθλητική της καριέρα να προσθέσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της.

Ο καιρός προβλέπεται καλός για το τετραήμερο των αγώνων 12-15/4/2018 και αναμένεται να γίνουν πολύ ενδιαφέροντες αναμετρήσεις μεταξύ των 450 κωπηλατών που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι κατηγορίες στις οποίες θα αγωνιστούν οι αθλητές είναι Ανδρών, Γυναικών, Νέων, Εφήβων και Νεανίδων.

Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συνοδεύουν ο προπονητής του κος Γιώργος Μπικογιάννης και ο έφορος κωπηλασίας κος Αθανάσιος Νάστος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.ΚΑΤ. εύχεται στους αθλητές του καλή επιτυχία.