Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/05

Οι ποδηλατικές εξορμήσεις στην πόλη μας συνεχίζονται όπως κάθε Τετάρτη. Ελέγξτε τα ποδήλατά σας, φρένα, αλυσίδα, ελαστικά, φώτα (υποχρεωτικά εμπρός και πίσω), και ραντεβού στις 21.00΄ στην πλατεία Ελευθερίας για μια όμορφη ποδηλατοβόλτα με την παρέα τής Ποδηλατικής Από-Δρασης. Ο ρυθμός θα είναι χαλαρός για να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι.


Σε κάθε βόλτα:

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, με δική του, ατομική ευθύνη.[ Ανήλικοι μόνο με τη συνοδεία γονέων]

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς, πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και τον σχηματισμό της ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συμποδηλάτες τους.

Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη, ή συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός τής βόλτας.

Η Ποδηλατική Από-Δραση και τα μέλη της δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.


ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ