Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αποτελεί μνημείο άγριας κακοποίησης της Ιστορίας, σε μία προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δηλαδή την από μέρους του παράδοση του αδιαπραγμάτευτου ονόματος της Μακεδονίας μας στους αλβανοσλάβους των Σκοπίων.

Είπε: «Δεν πάμε να δώσουμε όπως μου λένε κάποιοι ανόητοι, πάμε να πάρουμε αυτό που έδωσαν άλλοι (...) Λέγονται 70 χρόνια Μακεδονία»

Καταρχήν μέχρι στιγμής ουδείς Έλλην διανοήθηκε να δώσει υπογράφοντας παραχώρηση του ιερού ονόματός μας το οποίο ο ποιητής ταυτίζει με την ψυχή μας («το όνομά μας είναι η ψυχή μας» Ελύτης) σε κανέναν. Προφανώς ο κ. Τσίπρας μας προετοιμάζει ότι θα το πράξει εκείνος.

Το ότι αυτονομάζονται τα Σκόπια εδώ και 70 χρόνια Μακεδονία οφείλεται στην εγκληματική πλαστογραφία που διέπραξε ο Τίτο με επίνευση του Στάλιν μετανομάζοντας την ως τότε Vardaska σε Μακεδονία.

Έκτοτε παρά την παταγώδη κατάρρευση του σταλινισμού η Δύση, για δικούς της λόγους, το μόνο έργο του Στάλιν που περιθάλπει ως κόρην οφθαλμού είναι τα ψευδώνυμα Σκόπια.

Είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή ελληνική κυβέρνηση να έχει αφετηρία του διαλόγου με τους σκοπιανούς την εκ των προτέρων αναγνώρισή τους ως Μακεδόνων και Μακεδονίας.

Δεν υπάρχει σύνθετο με Μακεδονία. Οποιοδήποτε συνθετικό δίπλα στο Μακεδονία θα είναι μιας, στιγμιαίας χρήσεως, και την επομένη θα εξαφανισθεί οπότε θα παραμείνει το σκέτο Μακεδονία.

Ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός της Ελλάδος έχει εντολή του Ελληνικού Λαού να προστατεύσει τα ιερά και τα όσιά του.

Αν δεν το αντέχει και δεν το μπορεί, δεν μπορεί να είναι Πρωθυπουργός των Ελλήνων, ούτε μία ώρα παραπάνω.