Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΣΙΥΝΠ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του Συνδικάτου μας, χαιρετίζουμε όλα τα μέλη μας που έδωσαν τη μάχη δυναμώνοντας τις γραμμές μας και κατ’ επέκταση τη φωνή του ταξικού κινήματος στην Πιερία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αρχαιρεσίες του 2015 ψήφισαν 114 μέλη, ενώ στις φετινές 226.

Ως αποτέλεσμα το ψηφοδέλτιο της Εργατικής Ταξικής Ενότητας έχει 5/5 στη διοίκηση του Συνδικάτου, 6 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (από 2 που είχε) και, 2 αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (από έναν).

Χαιρετίζουμε επίσης τους συναδέλφους-συναγωνιστές άλλων σωματείων που βρέθηκαν στο πλευρό μας όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας τη μάχη της ενίσχυσης του ΣΙΥΝΠ, αναδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη την ενότητα και την κοινή δράση που πρέπει να διαπερνά την εργατική τάξη στην κατεύθυνση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος.

Δεσμευόμαστε απέναντι στα μέλη μας αλλά και απέναντι στους εργαζόμενους της Πιερίας, οτι θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, ενάντια στην πολίτικη του κεφαλαίου. Θα παλεύουμε κόντρα στη λογική της αδράνειας και της τρομοκρατίας που καλλιεργούν από κοινού κυβέρνηση, μεγαλοεργοδοσία, η πλειοψηφία της ΟΙΥΕ και το ΕΚΚ.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα, μαζί με όλες τις δυνάμεις που συσπειρώνονται σε ταξική κατεύθυνση δίνοντας το χέρι σε όσους θέλουν να σηκωθούν, με πρώτο σταθμό την απεργία στις 30 Μάη και την απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, για να διεκδικήσουμε ζωή και δουλειά με δικαιώματα.