Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ την Κυριακή 29 Μάη, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Ο ομιλητής κατά τη διάρκεια της ομιλίας αναφέρθηκε στην γνωστή τακτική της παραπλάνησης και της καλλιέργειας ψεύτικων ελπίδων κατά την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στήνει το παραμύθι της «μεταμνημονιακής εποχής». Μιλάει για το «τέλος των μνημονίων», την «επιστροφή στην κανονικότητα», την «ανάκαμψη της οικονομίας».

Αναφέρθηκε στην πραγματική «καθαρή έξοδο» όπου για το λαό σημαίνει κατάργηση των μνημονικών νόμων, αναπλήρωση οικονομικών απωλειών, ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Εκτενή αναφορά έγινε στη γεωπολιτική αναβάθμιση που επιδιώκει να πετύχει η αστική τάξη της Ελλάδας και στη μετατροπή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο, µε την επέκταση και αναβάθμιση των αµερικανο-ΝΑΤΟικών βάσεων..

Αναπτύσσει η κυβέρνηση «στρατηγικές συνεργασίες», µε κράτη - δολοφόνους, όπως τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα για να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, στα σωματεία, στους συλλόγους και στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν ..

Το σύγχρονο, το νέο δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός.

ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ