Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Με επιτυχία η πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ την Κυριακή 27 Μάη, στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.



Ο ομιλητής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην γνωστή τακτική της παραπλάνησης και της καλλιέργειας ψεύτικων ελπίδων με την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στήνει το παραμύθι της «μεταμνημονιακής εποχής». Μιλάει για το «τέλος των μνημονίων», την «επιστροφή στην κανονικότητα», την «ανάκαμψη της οικονομίας».

Αναφέρθηκε στην πραγματική «καθαρή έξοδο» που για το λαό σημαίνει κατάργηση των μνημονικών νόμων, αναπλήρωση οικονομικών απωλειών, ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Αναφέρθηκε στο παραμύθι της δίκαιης ανάπτυξης τονίζοντας ότι η ανάπτυξη της οικονομίας σε κάποιους κλάδους στηρίζεται πάνω σε παλιά και νέα μέτρα και πως τελικά δεν θα συνοδευτεί µε πραγματική ανακούφιση, πολύ περισσότερο µε αναπλήρωση των τεράστιων οικονομικών απωλειών.

Έκανε εκτενή αναφορά στη γεωπολιτική αναβάθμιση που επιδιώκει να πετύχει η αστική τάξη της Ελλάδας, επισημαίνοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης που μετατρέπει την Ελλάδα σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο, µε την επέκταση και αναβάθμιση των αµερικανοΝΑΤΟικών βάσεων στην Ελλάδα ενώ αναπτύσσει «στρατηγικές συνεργασίες», µε κράτη - δολοφόνους, όπως τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα για να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, στα σωματεία, στους συλλόγους και στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, στις βουλευτικές, τις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι «το σύγχρονο, το νέο δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός».


KOMMOUNISTIKO KOMMA ELLADOS - ΤΟΜΕΑΚΙ EPITROPI PIERIAS