Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από την Τρίτη 29/5 η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου όπου θα συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας ανδρών-γυναικών στον 1ο Αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα διεξαχθεί στη λίμνη Σάβα, στο κέντρο της πρωτεύουσας της Σερβίας από 1 ως 3 Ιουνίου.

Στην 1η επίσημη παγκόσμια διοργάνωση της χρονιάς, όπου συμμετέχουν 583 αθλητές από 42 χώρες σε 290 πληρώματα, η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο σκιφ γυναικών, που όπως φαίνεται από τις συμμετοχές, ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος αφού όλα τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος θα δώσουν το παρόν.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 11 αθλητές (8 άνδρες-3 γυναίκες) που στελεχώνουν 8 πληρώματα. Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά την Παρασκευή με τις προκριματικές σειρές και τους επαναληπτικούς, ενώ το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί με τους ημιτελικούς και τους τελικούς των αγωνισμάτων.

Το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχονται καλή επιτυχία στην Κατερίνα Νικολαΐδου και όλη την Ελληνική αποστολή.