Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης αποχαιρετά τη φετινή σχολική χρονιά με μια συναυλία αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη και το έντεχνο κρητικό τραγούδι τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 8:30 στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πάρκου Κατερίνης.


"Απ' του Ολύμπου την κορφή θωρώ τον Ψηλορείτη
και στέλνω χαιρετίσματα σ' ολόκληρη την Κρήτη"


Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις!
Μουσικό Σχολείο Κατερίνης … Μαγεία

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης μάγεψαν το κοινό στο κατάμεστο θέατρο του πάρκου Κατερίνης σε μία συναυλία παραδοσιακής μουσικής. Οι θεατές ταξίδεψαν στους «Μουσικούς δρόμους της Μακεδονίας».

Τη γενική διεύθυνση της ορχήστρας είχε ο Νίκος Ξάφης. Η προετοιμασία της χορωδίας έγινε από τον Δημήτρη Μπεϊνά, ενώ στην ορχήστρα, εκτός από τους μαθητές, συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί Έλενα Μουλά (σαντούρι), Στέλλα Καμπουρίδου (καβάλι) και Νίκος Σιδηρόπουλος (λαούτο). Τη φιλολογική επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η φιλόλογος Έλενα Δασκαλοπούλου. Την αφίσα της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο καθηγητής πληροφορικής Γιάννης Γαλάνης.

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετείχε το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πιερίας «Άτρακτος».

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου πάλι στον ίδιο χώρο στις 8:30, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη και το έντεχνο κρητικό τραγούδι.