Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Τεράστια σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας για την Μακεδονία μας. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Λαοθάλασσα κόσμου σήμερα το βράδυ στην Κατερίνη για το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων μετά από το κάλεσμα των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας.


Ήταν απίστευτος ο όγκος αλλά και ο παλμός των συμμετεχόντων στην διαμαρτυρία για την απόφαση της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να παραχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Με συνθήματα όπως: "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πιερίας συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης και με πορεία μέσω του πεζόδρομου κατέληξαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας όπου και τοιχοκόλλησαν ψήφισμα για την Μακεδονία.

Οι πόρτες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ερμητικά κλειστές και δεν υπήρχε κανείς για να παραλάβει το ψήφισμα των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας.

Εκεί ο κόσμος τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο, ενώ κυριάρχησε το σύνθημα : " ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" και στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς την κεντρική πλατεία όπου και αποχώρησε.

*Να σημειωθεί ότι ήταν μια ειρηνική πορεία χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

*Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση και την πραγματοποίηση της σημερινής διαμαρτυρίας στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πιερίας, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να διοργανώσουν μια τόσο ογκώδη πορεία διαμαρτυρίας.

*Θα ακολουθήσουν και περισσότερα βίντεο στην συνέχεια στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".