Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτόστρωση στην οδό Ίωνος Δραγούμη & συνέχεια των παρεμβάσεων ανάπλασης στις οδούς Κιλκίς & Αθ. Βασιλειάδη

Στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στην «καρδιά της Κατερίνης» και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ίωνος Δραγούμη συμβάλλουν οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, οι οποίες ολοκληρώνονται σήμερα από τον Δήμο Κατερίνης.

Αντικείμενο των εργασιών, τις οποίες συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, συνιστά η βελτίωση της βατότητας του οδικού δικτύου της πόλης και η μέριμνα για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος.

Παράλληλα, από συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας συνεχίζονται στην οδό Κιλκίς (από το ύψος της οδού Περδίκα έως την οδό Θεσσαλονίκης), οι εκτεταμένες και συστηματικές εργασίες, για την ανακατασκευή, συντήρηση - επισκευή πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους.

Τέλος, στην οδό Αθ. Βασιλειάδη, όπου υλοποιούνται παρεμβάσεις ανάπλασης και πεζοδρόμησης έγινε φύτευση δέντρων από συνεργείο της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Γραφείο Τύπου
21-06-2018