Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Βρέξει, φυσήξει, εμείς θα βάψουμε! Β' ΔΑΚ Κατερίνης... (2ο ρεπορτάζ)

Ενώ εδώ και ημέρες έχουν εκδοθεί από την ΕΜΥ και άλλες υπηρεσίες έκτακτα δελτία καιρού που προειδοποιούν για κακές καιρικές συνθήκες (ανέμους, καταιγίδες κ.α.), αλλά στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης είπαν να... βάψουν!!!


Είναι να απορεί κανείς πως σκεφτήκανε να κάνουν εργασίες και μάλιστα βαφής σε ανοιχτό χώρο την στιγμή που αναμένουμε κακοκαιρία (όχι τόσο έντονη όπως σε άλλες περιοχές, αλλά πάλι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες...) και αναφερόμαστε στην βαφή του εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης.

Γιατί δεν έγιναν αυτές οι εργασίες το καλοκαίρι που και ο καιρός το επέτρεπε, αλλά και το γυμναστήριο ήταν κλειστό για κάποιο διάστημα;

Δεν είναι όμως μόνο αυτό...

Αν παρατηρήσετε στις φωτογραφίες για να περιφραχτεί ο χώρος του γηπέδου χρησιμοποιήθηκε κορδέλα (ταινία) που δέθηκε σε κάδους απορριμάτων οι οποίοι είναι γεμάτοι από... σκουπίδια!!!



 *Φυσικά και δεν είναι όλα "στραβά" στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης και κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι έχει γίνει πολύ δουλειά το τελευταίο διάστημα, αλλά από την άλλη κάποια πράγματα όπως αυτά που σας παρουσιάσαμε στα δυο τελευταία ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί ή να γίνουν με κάποιο καλύτερο τρόπο...

*Οι φωτογραφίες είναι σημερινές 29 Σεπτεμβρίου 2018.