Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη ζευγάρι ημεδαπών για αρπαγές τσαντών και κλοπές μοτοσικλετών

Οι συλληφθέντες προέβησαν κατά τον τρέχοντα μήνα σε 15 περιπτώσεις αρπαγών τσαντών και 5 κλοπές δικύκλων - Σε έρευνα της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων και φυσίγγια κρότου.


Τέλος στη δράση ζευγαριού ημεδαπών, που ενέχεται σε πολυάριθμες περιπτώσεις αρπαγών τσαντών, έβαλαν έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας.

Πρόκειται για 29χρονο και 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες τετελεσμένες και σε απόπειρα, τελούμενες κατά συναυτουργία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (28-09-2018) οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν από την περιοχή των Νέων Μουδανιών δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία λίγο αργότερα προέβησαν στην αρπαγή τσάντας από πεζή γυναίκα στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας.

Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στην περιοχή του Λακκώματος.

Στην κατοχή της 30χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι κρότου με επτά (7) φυσίγγια κρότου και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από αρχές του τρέχοντος μήνα προέβησαν σε επιπλέον (13) αρπαγές και (1) απόπειρα αρπαγής τσαντών και σε (5) κλοπές μοτοσικλετών, στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους στην περιοχή της Πολίχνης, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, (40) φυσίγγια κρότου, (1) φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.