Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Κάλεσμα της Εργατικής Ταξικής Ενότητας σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Προσπάθεια αποκλεισμού των αντιπροσώπων του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καταγγέλλει η Εργατική Ταξική Ενότητα από το συνέδριο που θα γίνει σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.


Σύμφωνα με την Εργατική Ταξική Ενότητα η διοίκηση του ΕΚΚ αποφάσισε να μη συμμετέχουν στο συνέδριο οι αντιπρόσωποι της (εκλεγμένοι από το ΣΙΥΝΠ).

Παρά το γεγονός ότι αντιπροσωπία συνδικαλιστών-συνέδρων της Πιερίας μαζί με μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΣΕ επισκέφτηκε ακόμα και το Πρωτοδικείο Κατερίνης, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί λύση στο θέμα της συμμετοχής αντιπροσώπων του ΣΙΥΝΠ στο συνέδριο.

Η Εργατική Ταξική Ενότητα της οποίας το ψηφοδέλτιο στηρίζεται από το ΠΑΜΕ τονίζει πως αυτός ο αποκλεισμός είναι μέρος της ταξικής αντεργατικής πολιτικής (Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που είναι σε εξέλιξη ο αγώνας από το ταξικό κίνημα για τη διεκδίκηση υπογραφής ΕΓΣΣΕ με κατώτερο μισθό τα 751).

Το ΠΑΜΕ δεν συμβιβάζεται, δεν αποκηρύττει την ταξική πάλη, δεν δέχεται τον εργασιακό μεσαίωνα και παλεύει για να την ανατροπή του.


Για αυτούς τους λόγους: 


Καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, όλους τους τίμιους εργαζόμενους, τους ανθρώπους του μόχθου που ανησυχούν για το αύριο, να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν το Σάββατο 15/9 στις 4.30 μ.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, ζητώντας ένα συνέδριο ανοιχτό στους εργάτες. 

Εργατική Ταξική Ενότητα