Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Στα τσίπουρα του Αλεκάκη Παναγιώτη.

Άλλη μια χρονιά κρατήσαμε την παράδοση του λαού μας και ψήσαμε τα τσίπουρα με τον πατροπαράδοτο τρόπο σε καζάνι της περιοχής μας και με καλή και πολύ ευδιάθετη παρέα.

Τα σταφύλια μας από το δικό μας κτήμα, με την καλλιέργειά τους και τη συγκομιδή τους όλα από τα δικά μας χέρια και το προσωπικό μεράκι μας.

Οι ποικιλίες των σταφυλιών μας είναι το merlot, οι sauvignon blanc και sauvignon cabernet, οι trebianno toscano και alianico. Είναι κρασοστάφυλα και το αποτέλεσμά τους στο απόσταγμα γίνεται εξαιρετικό. Πλούσια δε σε αρώματα και στο κρασί τους.

Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία σε όλη την παρέα