Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η «ΜΑΝΑ» ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Απεβίωσε πλήρης ημερών (92 ετών) η Ειρήνη Κωνσταντινίδου, η γηραιά και σεβάσμια κυρία, η γυναίκα με την πολύχρονη αφιλοκερδή προσφορά στην λειτουργική πορεία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η δικαίως επονομαζόμενη «Μάνα» του συλλόγου.


Υπήρξε σύζυγος του δασκάλου Σταύρου Κωνσταντινίδη, ως επίσης δραστήριου ανθρώπου στα κοινωνικά δρώμενα.

Από τη νεαρή της ηλικία μέχρι και τα τελευταία χρόνια η εκλιπούσα πρόσφερε τις υπηρεσίες της σε όλα τα τμήματα της Εστίας, μαζί με όλη της οικογένεια της, απολαμβάνοντας της αγάπης και του σεβασμού όλων.

Ευτύχισε να καμαρώσει τα παιδιά της και τα εγγόνια επίλεκτα και δημιουργικά μέλη του συλλόγου. Ο υιός της Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης διετέλεσε ο μακροβιότερος πρόεδρος της Ε.Π.Μ. Κατερίνης. Όπως και τα άλλα δύο της παιδιά, η Αθανασία και ο Νικόλαος σε θέσεις προσφοράς.

Στο διάβα της ζωής της απόλαυσε τη χαρά ακόμα και δισέγγονων.

Η εκδημεία της Ειρήνης Κωνσταντινίδου θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 2-12-2018 στις 3 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Αρωνά Πιερίας.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ


Προς τον κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη
Ιδρυτικό μέλος του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
Κατερίνη

Κύριε Κωνσταντινίδη

Με την αναγγελία της απώλειας της προσφιλούς μητέρας σας, Ειρήνης, παρακαλούμε

να δεχθείτε τα ειλικρινά και θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η εκλιπούσα πρόσφερε σημαντικό έργο στην Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, καθώς και στον πολιτισμό και την κοινωνία γενικότερα.

Έργο ανεξίτηλο και αλησμόνητο στο χρόνο.

Παρακαλούμε επίσης να διαβιβάσατε τις συλλυπητήριες ευχές και σε όλα τα μέλη της οικογένειας σας.

Αιώνια η μνήμη της.


Για το διοικητικό συμβούλιο του ΟΡ.ΦΕ.Ο.


Ο πρόεδρος Ο γενικός γραμματέας
Γρηγόρης Παπαχρήστος Οδυσσέας Μανωλόπουλος